לא משנה לאיזה ענף תעשיה אתם משתייכים, כנראה שאחד העמודים הראשונים שתקימו באתר החדש שלכם יהיה עמוד האודות.
עכשיו בכנות, כתבתם את עמוד האודות שלכם כי אתם חייבים ולכולם יש? אולי ויתרתם על העמוד כי העיקר הוא הביזנס ולא אני?
חבל שתפספסו הזדמנות מצוינת להציג את עצמכם. כשהלקוח מעוניין ללמוד יותר על העסק ומי / מה עומד מאחוריו הוא אוטומטית ניגש לחפש את עמוד האודות. אחד הדברים שכל אחד עושה היום לפני פגישה הוא חיפוש בגוגל כדי לראות מי הצד השני ואיך הוא מציג את עצמו.
טעות נפוצה של עסקים רבים היא בהתייחסות לעמוד האודות כאל משהו שחייבים לעשות. למעשה זאת הזדמנות מצוינת לספר לקוראים על העסק שלכם והפעילות שלו, ולתמוך באחת המטרות המרכזית של האתר והיא "לספק מספיק מידע איכותי שיעזור להמיר מבקר ללקוח או LEAD".
אל תסתירו את עמוד האודות עמוק בקישורים של תחתית העמוד, תנו לעמוד את המקום הראוי לו ואפשרו לקהל היעד שמבקש ללמוד עליכם עוד למצוא את התוכן בקלות.
עמוד האודות יכול ליצר עבורכם הזדמנות לפנות אל הגולשים בגובה העיניים ובטון אישי, ליצר אמינות ולהציג את המומחיות שלכם בתחום שבו אתם עוסקים. זאת הבמה שלכם להציג ולספר: מי אתם? מה הרעיון מאחורי הקמת החברה? מה הערכים שלפיהם אתם פועלים? ומה מייחד אתכם על פני המתחרים?
כשאתם יוצרים את התוכן לעמוד האודות, חשוב לזכור שהלקוח הוא המרכז. נכון אתם מספרים על עצמכם, אבל הלקוח שקורא את התוכן מעוניין באמת לדעת איך מה שתספרו לו, יכול להפיק עבורו תועלת? זה המקום ליצור את רושם הראשוני שישאיר חותם אצל לקוחות סקרנים והחשיבות גדלה בהרבה כאשר רוב פעילות העסק היא B2B.
כשלקוח או לקוח פוטנציאלי מגיעים אל עמוד האודות שלכם, הם מעוניין לפגוש אתכם. אל תישארו חסרי פנים, זה רק יגרום לעמוד ולעסק להראות מנוקר. הקפידו וציינו שמות, תמונות ותפקידים של אנשי מפתח בעסק / חברה.
נסו ליצר עניין בעמוד שיבדיל אתכם מהמתחרים, גלו יצירתיות בתוכן ובוויזואליות. שלבו תוכן שמשדר אמינות וסמכותיות בתחום. עמוד האודות הוא מקום מצוין להפיח רוח חיים במותג שלכם ולאפשר לקוראים להתחבר למי שאתם ולסיפור שלכם. ולא פחות חשוב, נסו להניע לפעולה ואפשרו לקורא ליצור איתכם קשר בקלות.